Apple brengt iOS 10.2.1 uit met bugfixes en verbeterde beveiliging

Erwin Vogelaar
23 januari 2017, 19:34
2 min leestijd
Apple brengt iOS 10.2.1 uit met bugfixes en verbeterde beveiliging

Apple rolt een update voor iOS 10 uit. iOS 10.2.1 introduceert geen grote niet functies, maar enkele probleemoplossingen en verbeterde veiligheid voor je iPhone of iPad.

Lees verder na de advertentie.

iOS 10.2.1

Het is weer tijd om je iPhone of iPad te updaten. Apple heeft namelijk iOS 10.2.1 beschikbaar gesteld. Zoals gebruikelijk gaat het hier om een update die enkele bugs repareert en de beveiliging van je toestel verbetert. Toch is het belangrijk om de update zo snel mogelijk te installeren, want alleen dan ben je verzekerd van de beste bescherming.

ios 10.2.1

iOS 10.2.1 verschijnt vanzelf als update op je toestel. Als je niet op dit bericht kunt wachten, dan kun je natuurlijk ook handmatig controleren of de update er is om deze vervolgens direct te installeren. Hiervoor open je de Instellingen-app, ga je naar ‘Algemeen’ en kies je ‘Software-update’. Je iPhone gaat dan op zoek naar de update. Tik vervolgens op download en installeer om iOS 10.2.1 te downloaden en installeren. De update is 67,2MB groot.

Updates voor watchOS, tvOS en macOS

Ben je klaar met het updaten van je iPhone of iPad, dan mag je ook met je andere apparaten aan de slag. Zowel de Apple Watch, Apple TV als je Mac hebben een nieuwe update voor je klaar staan. watchOS wordt geüpdatet naar versie 3.1.3, zonder nieuwe mogelijkheden voor je horloge. Ook tvOS 10.1.1 biedt enkel bugfixes voor de Apple TV.

MacOS 10.12.3 is iets interessanter, maar het scheelt niet veel. Deze versie van macOS Sierra biedt namelijk ook de bekende bugfixes en verbeterde beveiliging, maar tevens wat specifieke verbeteringen. Zo zal er nu geen probleem meer optreden bij het zoeken in een gescand pdf-document in Preview. Ook is er een fout gerepareerd waardoor bepaalde apps geen foto’s van een digitale camera konden importeren. Bij al deze updates raden we aan om ze zo snel mogelijk te downloaden en te installeren. Ook al klinken ze niet bijzonder, ze zijn wel nodig.

Lees het laatste nieuws over iOS 10

Categorie: iOS
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen