Apple brengt iOS 10.0.3 uit voor iPhone 7 (Plus)

Erwin Vogelaar
17 oktober 2016, 19:31
2 min leestijd
Apple brengt iOS 10.0.3 uit voor iPhone 7 (Plus)

Apple heeft iOS 10.0.3 uitgebracht. Deze keer is de update alleen bedoeld voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, omdat problemen met het wegvallen van het mobiele netwerk op deze toestellen opgelost wordt.

Lees verder na de advertentie.

iOS 10.0.3

Het is tijd voor een nieuwe update voor iOS 10. Niet iedereen die de nieuwste versie van iOS heeft geïnstalleerd hoeft deze keer te updaten, want iOS 10.0.3 is alleen bedoeld voor gebruikers van een iPhone 7 of iPhone 7 Plus. Er worden in de update enkele verschillende problemen opgelost. Voornamelijk is deze tussentijdse update bedoeld voor het probleem waardoor de verbinding met het mobiele netwerkwerk kan uitvallen. Heb je een oudere iPhone of een iPad, dan zal deze update niet aangeboden worden en is de volgende update voor je apparaat waarschijnlijk iOS 10.1.

ios 10.0.3

iOS 10.1 zal onder andere een nieuwe fotomodus voor de iPhone 7 Plus met zich meebrengen. Met deze nieuwe Portretmodus werken de twee camera’s in het toestel samen om de achtergrond wazig te maken, waardoor het object op de voorgrond er extra goed uitziet. Dit is mogelijk, omdat de twee camera’s met software diepte kunnen meten en zo dus kunnen bepalen wat er op de voorgrond staat. iOS 10.1 is al verkrijgbaar als bèta, maar een publieke release kan niet lang meer op zich laten wachten.

iOS 10.0.3 downloaden

Je kunt iOS 10.0.3 downloaden door op je iPhone naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’ te gaan, waarna de update automatisch verschijnt. De update weegt deze keer 75,7MB. Het is aan te raden om deze update te downloaden, ook al heb je geen last van het wegvallen van het mobiele netwerk. Door altijd up to date te zijn op je iOS-apparaten ben je verzekerd van de minste problemen en de beste veiligheid in de toekomst. Ben je nog niet overgestapt naar iOS 10? Dan wordt het misschien wel eens tijd. Waarom kun je lezen in onze iOS 10-review.

Lees het laatste nieuws over iOS 10

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen