Placeholder
Redactie

iPhoneinNederlandAfgelopen woensdag informeerden we je over een mogelijke introductie deze zaterdag (29/3) van de Apple iPhone in Nederland. Verschillende blogs en nieuwssites (zoals Nu.nl, Appelinsider.com) in binnen en buitenland berichtte hier ook over… Het blijkt nu te gaan om goed gelukte reclamestunt van een Apple reseller uit Tilburg….

De authorized Apple reseller ‘The innovators‘ uit Tilburg zou ‘iets unieks introduceren’ vandaag wat nog nooit in Nederland zou zijn verkocht…. Tevens zou je er makkelijk mee kunnen bellen. Verschillende stemmen gingen op dat dit over de Apintroductie Apple iPhone stuntple iPhone zou gaan. Nu blijkt dat dit een stunt is geweest van deze dealer… (die aardig goed gelukt is gezien de nodige media aandacht).

Het blijkt te gaat om een muismat, die geïllustreerd is door kunstenaar Hans Innemee. De muismat is te koop voor €19,95 in Tilburg. Klanten die een Mac hebben gekocht bij deze zaak, krijgen ‘m gratis…

Op de website van Apple Reseller ‘The Innovators’ in Tilburg staat het volgende:

‘Voor wie het ontgaan is: met onze aankondiging van het speciale evenement op zaterdag 29 maart waarop we de muismat presenteerden, hebben we wat mensen gek gemaakt. Menigeen dacht dat het om de Nederlandse introductie van de iPhone zou gaan, maar die gaat Apple natuurlijk nooit exclusief aan een lokale Apple reseller overlaten.

We haalden met onze lokale actie zelfs de internationale Apple nieuws websites (Macnn, Appleinsider), maar ook landelijk op nu.nl. Maandag blikken we vermakelijk terug op wat er allemaal heeft plaats gevonden en hoe dat heeft kunnen gebeuren.’

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.