Internationale lancering iPhone 5 begin oktober
Redactie

Volgens de website iMore zal Apple op 12 september beginnen met het verzamelen van pre-orders voor de iPhone 5. Dat zou op dezelfde dag zijn als dat de nieuwe iPhone naar verwachting wordt aangekondigd.

Verkoop iPhone 5

Als de informatie klopt, dan zal de iPhone 5 per 21 september in de winkels van de Verenigde Staten komen te liggen. De internationale lancering laat dan nog even op zich wachten. Het vermoeden bestaat, dat de uitrol over Europa begin oktober zal plaatsvinden. De datum die daarbij wordt genoemd is 5 oktober. Naar verwachting zal in de eerste helft van de maand oktober de nieuwste iPhone ook in België en Nederland te verkrijgen zijn. De informatie over de internationale lancering van de iPhone 5 is afkomstig van Mobile Nations.

Zesde generatie iPhone

De nieuwste smartphone van Apple kent een aantal vernieuwende kenmerken, zoals onder meer het langwerpig 4-inch design, nano simkaart, grotere batterij en een negen pins connector. Overigens heeft iMore afgelopen week nog vermeld, dat Apple van plan is om voor alle iOS apparaten een kleinere dockconnector toe te passen. Dat zou kunnen betekenen, dat er naast een nieuwe iPhone ook een nieuwe iPod nano, iPad, iPod touch en zelfs een nieuwe iPad mini verwacht mag worden.

Blijf de komende weken extra alert op het nieuws over de iPhone 5 om niets te hoeven missen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.