Instagram foto’s embedden mogelijk gemaakt

Roel van Hout
10 juli 2013, 20:58
1 min leestijd
Instagram foto’s embedden mogelijk gemaakt

Een veelgehoorde klacht over Instagram is dat het delen van foto’s en video’s enkel in de app en via Facebook en Twitter werkt. Vanaf nu kun je echter ook Instagram foto’s embedden.

Lees verder na de advertentie.

Instagram was al jaren op iPhone en sinds iets korter geleden op Android een grote hit, maar deed lange tijd weinig op je laptop of computer. Je kon je foto’s bekijken, en dat was het dan wel.

Gradueel is de functionaliteit op de computer uitgebreid: het begon met een eigen profielpagina, en nu is het dan eindelijk zover dat je je eigen foto’s en video’s op andere pagina’s kunt embedden. Dat betekent dat je de in Instagram geschoten kiekjes zichtbaar kunt maken voor anderen zonder dat ze op je Instagram-profiel hoeven te komen. Zie de foto hieronder:

Instagram foto’s embedden één van vele verbeteringen

Sinds de introductie van Instagram video enkele weken geleden is de foto- en videodienst flink bezig met verbetering van de functionaliteit. Instagram moest ook wel, omdat Twitter met Vine hard op weg was Instagram in te halen. Sinds de introductie van video in Instagram kampt Vine echter met teruggelopen gebruikersaantallen.

Welke dienst vinden jullie  het beste en prettigst werken? We zijn benieuwd!

Via: Cult of Mac

Categorie: Apps
Thema: Instagram

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen