‘Instagram berichten zijn aanstaande’

Roel van Hout
23 november 2013, 8:27
1 min leestijd
‘Instagram berichten zijn aanstaande’

Aan berichtenapps bepaald geen gebrek, maar dat weerhoudt de volgende app er niet van er ook iets mee te gaan doen: naar verluidt kunnen we binnenkort via Instagram berichten versturen.

Lees verder na de advertentie.

Dat zeggen althans goed ingevoerde anonieme bronnen. Volgens hen zou Instagram aan een nieuwe versie van de app werken, waarin het mogelijk wordt om privé-berichten naar andere gebruikers te versturen. Deze versie zou nog voor het einde van het jaar moeten verschijnen. Medewerkers van Instagram hebben de geruchten uiteraard ontkend.

Op dit moment is het in Instagram niet mogelijk om privé-contact met een andere gebruiker op te nemen: de enige mogelijkheid is middels berichten onder een foto, en die zijn gewoon openbaar.

Zijn Instagram berichten nodig?

Het is natuurlijk de vraag of er behoefte is om via Instagram berichten te kunnen versturen. In principe zou het de app wel socialer maken, wat niet alleen past bij deze tijd maar ook bij het feit dat Facebook eigenaar van de app is. Instagram zou er in ieder geval een completer pakket van worden.

Aan de andere kant is er al zo’n enorme wildgroei aan berichtenapps, dat veel gebruikers de optie in Instagram wellicht links zullen laten liggen. Uiteindelijk gebruiken de meesten toch het liefst WhatsApp.

Nogmaals: niets is zeker, dus als we er meer over te weten komen, lees je het natuurlijk hier. In de tussentijd kun je Instagram wel al downloaden om foto’s te maken!

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Categorie: Apps
Thema: Instagram

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen