Infographic: De iPhone bestaat 4 jaar

Vandaag bestaat de iPhone precies 4 jaar. Op 29 juni 2007 lanceerde Apple namelijk de eerste generatie iPhone in Amerika. Vanaf dag één is de iPhone één van de meest verkochte telefoons ter wereld. Met de introductie van de App Store, die 4 jaar geleden overigens nog niet was, is dit succes nog groter geworden. Tegenwoordig is dé smartphone van Apple niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ter gelegenheid van dit kleine jubileum is er een infographic gemaakt over de iPhone. Deze is nogal beknopt, maar laat wel goed zien hoe snel het eigenlijk allemaal gegaan is. In 4 jaar heeft Apple namelijk miljoenen iPhones en miljarden applicaties verkocht. Daarnaast is het aandeel van Apple mede dankzij dit succes in 4 jaar verdrievoudigd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.