In ieder geval één nieuw FaceTime device dit najaar
Redactie

De laatste weken zijn er veel geruchten dat er een nieuwe iPod Touch komt met een FaceTime camera erin. Die geruchten zijn er al het hele jaar en aangezien er in september altijd een nieuwe iPod lijn gelanceerd wordt zijn er weer geruchten. In de béta’s van iOs 4.1 zijn al meerdere dingen gevonden die erop wijzen dat er een iPod Touch komt met een FaceTime camera. Ook zijn er nog steeds veel geruchten over een iPad met een FaceTime camera. Deze zijn iets minder geloofwaardig aangezien de iPad nog maar net uit is.

WWDC 10′

Tijdens de aankondiging van FaceTime voor de iPhone 4 zei Steve Jobs dat er meer dan 10 miljoen FaceTime devices verkocht gaan worden in 2010. Dit kunnen niet allemaal iPhone 4’s zijn omdat de wachttijden in veel landen hoog zijn en omdat bijvoorbeeld de witte iPhone 4 nog niet verkocht wordt. Dat maakt het een grote kans dus dat er een iPod Touch met een front-facing camera komt.

http://www.youtube.com/watch?v=G8rTGzze2uI&feature=player_embedded

In september komen altijd de nieuwe iPod’s uit. Geruchten gaan dat het evenement half augustus is. Nog even wachten dus.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.