In 2011 iPod Out in BMW
Redactie

Het Duitse automerk BMW biedt momenteel een extra te bestellen optie aan voor de iPhone, bij veel auto’s van BMW die te verkrijgen zijn in de winkel kan je een speciaal verbindingstukje ingebouwd krijgen voor je iPhone. Met deze functie kan je niet veel, maar daar komt verandering in. BMW gaat namelijk vanaf 2011 een functie beschikbaar maken waarmee je via een beeldscherm je iPhone kan bedienen, de zogenaamde iPod Out.

iPod Out

Met de komst van iOS 4 zijn er veel nieuwe functies aan het besturingssysteem toegevoegd. Voor gebruikers bijvoorbeeld “multitasking” en een in te stellen achtergrond op het springboard. Developers hebben onder andere de iAd functionaliteit gekregen.
Een wat minder bekende functie is de iPod Out, met deze functie kan er een bepaalde weergave van het scherm van de iPhone worden weergeven. Erg handig als je je iPhone aansluit op een ander mediasysteem. Deze functie van BMW werkt met alle iPhone’s, dus ook de iPhone 4.

Gebruik door BMW

BMW laat je je iPhone aansluiten en vervolgens komt er op een scherm in de buurt van het middenconsole een speciaal menu waarmee je je muziek kan selecteren. In de auto zijn er dan verder knopjes aanwezig die je ook gebruikt voor het standaard mediasysteem van BMW.
Deze functie maakt het voor BMW gebruikers aantrekkelijker om een iPad, iPod Touch of iPhone te kopen en andersom.

Via: Macrumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.