Officieel: iMac Pro vanaf 14 december verkrijgbaar in Nederland

Lars Paijmans
12 december 2017, 15:20
1 min leestijd
Officieel: iMac Pro vanaf 14 december verkrijgbaar in Nederland

Apple heeft eindelijk de releasedatum van de iMac Pro bekend gemaakt. De krachtigste Mac ooit ligt vanaf 14 december in de winkels, maar de prijs liegt er niet om.

iMac Pro releasedatum bekend

Het heeft even geduurd, maar Apple komt zijn belofte na van een december-release van de iMac Pro. De Nederlandse Apple Store-pagina van de iMac Pro is zojuist bijgewerkt en laat de releasedatum van 14 december zien. Vanaf aanstaande donderdag kun je een exemplaar bestellen via de online Apple Store.

iMac Pro releasedatum

De iMac Pro is Apples krachtigste Mac ooit en is als eerste iMac ooit volledig spacegrijs gekleurd, inclusief de bijbehorende Magic Mouse en het Magic-toetsenbord. Zelfs de bijgeleverde Lightning-kabel is dezelfde spacegrijze kleur. In aanloop naar de release hebben verschillende YouTubers al een testexemplaar van de iMac Pro ontvangen. Zo publiceerde Marques Brownlee zojuist zijn eerste indruk, die je hieronder kunt bekijken.

Nieuwe Mac Pro begin 2018

Na het uitstellen van de slimme HomePod-speaker vroegen veel mensen zich af of Apple ook de iMac Pro vooruit zou schuiven naar 2018. Toch is volgend jaar ook nog interessant voor de Mac-gebruikers onder ons. Begin 2018 brengt Apple namelijk een gloednieuwe versie van de Mac Pro uit, een modulaire variant die dus gemakkelijk uitgebreid en bijgewerkt kan worden met nieuwe onderdelen. Wanneer deze modulaire Mac Pro verschijnt, is nog niet duidelijk.

Zodra de iMac Pro in de verkoop gaat, lees je het natuurlijk op iPhoned. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de iPhoned-app en je weet als eerste wanneer je jouw exemplaar kunt bestellen.

Categorie: Apple
Device: iMac

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac
Apple iMac
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen