De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe iMac, iPad Pro en Apple TV vanaf 21 mei verkrijgbaar’

Lars Paijmans
29 april 2021, 11:20
1 min leestijd
‘Nieuwe iMac, iPad Pro en Apple TV vanaf 21 mei verkrijgbaar’

De pre-order van de nieuwe iMac, iPad en Apple TV start morgen pas, maar we weten nu wanneer de eerste exemplaren geleverd worden.

Lees verder na de advertentie.

iMac 2021 releasedatum bekend

In de digitale Apple Store staat nog steeds dat de nieuwe Apple-producten ‘medio mei’ verschijnen, maar een concrete datum bleef uit. Jon Prosser en meerdere andere bronnen (volgens 9to5Mac) stellen nu dat op 21 mei zowel de iMac als iPad Pro 2021 en Apple TV worden uitgeleverd.

Ook verschillende webwinkels (onder andere in het Verenigd Koninkrijk) hebben de datum inmiddels bevestigd. Daarmee lijkt het een zekerheid dat deze nieuwe producten daadwerkelijk op 21 mei uitgeleverd worden.

Belangrijk om hierbij te onthouden is dat dit de datum is waarop bestellingen op zijn vroegst geleverd worden. Afhankelijk van hoe snel jij een pre-order geplaatst hebt, worden de iMacs verstuurd. Wie het eerst komt wie het eerst maalt dus.

Nieuwe producten en pre-orders op vrijdag

Morgen belooft weer een leuke dag te worden voor Apple-liefhebbers. Mensen die vorige week een AirTag of paarse iPhone 12 hebben besteld, krijgen hem vanaf morgen bezorgd. Daarnaast zijn de iMac, iPad Pro en Apple TV vanaf morgen te reserveren om 14:00 uur Nederlandse tijd. Houd iPhoned in de gaten voor een handig overzicht met de beste deals.

Bron: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac
Apple iMac

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen