iHome ontwikkelaars zoeken bèta testers

Redactie
30 september 2008, 17:42
2 min leestijd

De webapplicatie iHome staat aan het begin van een nieuw tijdperk. In de afgelopen maanden is iHome uitgegroeid tot (een van) de grootste Nederlandse iPhone sites met wekelijks ruim 10.000 bezoekers. Voor de nieuwe applicatie van iHome worden beta testers gevraagd. Doe jij mee?

Lees verder na de advertentie.

Vandaag ontvingen we het volgende bericht van Sossie:

De doelstelling van Sossie om informatie sneller, gemakkelijker en geoptimaliseerd weer te geven stond en staat nog steeds hoog in het vaandel. In de afgelopen maanden zijn we druk gebleven met ontwikkelen.

Nieuwe links zoals RTLZ, T-Mobile Blog, AppStore overzicht en talloze info updates rondom File, Flitsers, Openbaar vervoer en nieuws hebben we succesvol door kunnen voeren. Maar ook Apple heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Door de release van de iPhone 3G in juli en het uitbrengen van Firmware 2.0 zijn veel dingen veranderd en werden deuren geopend.

Sossie bouwt aan een eigen applicatie

1 deur in het bijzonder heeft ons veel inzicht en ideeën opgeleverd. Namelijk de Appstore. Via deze virtuele markt werd het opeens mogelijk om nog gemakkelijker meer mensen mee te laten genieten in de functies die de iPhone biedt. Voor iHome een ideale manier om nog sneller informatie beter weer te geven. Samen met iDeveloper zijn we aan de slag gegaan om een App te ontwerpen.

Inmiddels zijn er via het Blog al enkele screenshots te vinden en ook al een aantal nieuwe functies op te merken. 1 van deze functies is een oude bekende namelijk locatie gebonden services. Dit houdt in dat op basis van je huidige locatie interessante en nuttige informatie wordt weergegeven. Hieronder vind je een lijstje met een aantal mogelijkheden op dit gebied die in deze App zitten:

  • Goedkoopst tanken
  • Bioscopen vandaag
  • Wi-Fi Hotspots
  • Files
  • Flitsers
  • Treinstations (+ direct actuele trein info)
  • P2000 meldingen (brandweer, ambulance enz.)
  • Het weer

Dit zijn overigens niet alle beschikbare links die rekening houden met je locatie. Sterker nog in deze App zitten ook alle links die je al gewend was in de iHome, zoals nieuws van Telegraaf, Elsevier, Tweakers, beurs nieuws, live voetbalwedstrijden, TV Gids enz.. Meer dan 40 van dit soort links zijn beschikbaar op de site en straks in de App.

Help jij mee de app te testen?

Om er zeker van te zijn dat alles in heel Nederland werkt zijn we op zoek naar mensen die de App willen testen. Daarom willen we een oproep doen aan jou. Ben je een fanatieke bezoeker van iHome en/of heb je zin om mee te werken aan dit project. Geef je dan op via de bèta website.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen