iFixit plaatst iPhone 4 repair manual

Redactie
30 juni 2010, 20:03
1 min leestijd
iFixit plaatst iPhone 4 repair manual

Zoals we van iFixit kennen hebben ze eerder de iPhone 4 al opengemaakt. Dit doen ze altijd bij nieuwe producten van Apple. Als ze dit hebben gedaan worden er altijd handleidingen geplaatst om er bijvoorbeeld RAM bij te plaatsen. Bij de iPhone is het moeilijk om nieuwe hardware bij te plaatsen en kan dit ook niet gepaard gaan zonder solderen en een erg vaste hand. De kans is groot dat je iPhone kapot gaat als je hier niet bekend mee bent. iFixit heeft gisteravond de ‘repair manual’ voor de iPhone 4 geplaatst.

iFixit heeft tien handleidingen geplaatst van verschillende onderdelen van de iPhone 4. In de handleidingen wordt stapje voor stapje door middel van foto’s uitgelegd hoe je het desbetreffende onderdeel moet vervangen. Bij de eerdere iPhone’s zijn er ook al onderdelen te koop die je in je iPhone kan zetten als er iets kapot is.

De meeste dingen vergen wel wat ervaring aangezien je veel moet solderen. Als je dit niet kan zou ik het je aanraden om het gewoon een professional te laten doen. Wil je het toch proberen, dan is de pagina hier te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's