iDongle kan ook iPhones jailbreaken zonder computer
Redactie

Vorige week publiceerden we een bericht over iDongle. Met dit kleine apparaatje kan je een iPhone met een tethered jailbreak opstarten zonder een computer te gebruiken. Het apparaatje kan inmiddels nog meer dan alleen een tethered iPhone opstarten, want op youtube is namelijk een filmpje geplaatst waarin te zien is dat je er ook een iPhone zonder jailbreak mee kan jailbreaken.

iPhone jailbreaken zonder computer

De iDongle kan sinds deze week ook iPhones jailbreaken zonder tussenkomst van een computer. Dit werkt nu goed omdat alle software op de stick afkomstig is uit Blackra1n. Om een iPhone zonder jailbreak te jailbreaken hoef je deze alleen maar in recovery-mode te zetten met een toetsen combinatie. Als de iPhone in deze stand is kan je de stick in de iPhone doen en afwachten.

Na een ongeveer een halve minuut is de klus geklaard en kan je aan de gang gaan met Blackra1n op de iPhone. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat je in de toekomst iPhones van wild vreemden kan jailbreaken en unlocken zonder dat je een laptop bij je hebt. Dit kan meer mensen overhalen om de iPhone te jailbreaken.

Momenteel wordt de iDongle nog niet massaal geproduceerd, maar in de zeer nabije toekomst gaat dit wel gebeuren. De uitvinders van het handige apparaatje zijn nog opzoek naar een goedkope producent.

http://www.youtube.com/watch?v=9NITZjapQa8&feature=player_embedded

Bron: YouTube

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.