iCentre iDays: 11 dagen voordeel op Apple-apparaten

Rutger Otto
21 mei 2015, 15:33
1 min leestijd
iCentre iDays: 11 dagen voordeel op Apple-apparaten

De iDays van iCentre zijn begonnen. Van 21 tot en met 31 mei kun je genieten van voordeel bij de officiële Apple reseller in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Leuke deals tijdens iCentre iDays

iCentre biedt flink wat voordeel als je er tot eind mei een nieuwe Mac of iPad koopt. Zo krijg je bij elke Mac een giftcard van 130 euro cadeau en bij een iPad 30 euro. Wel zo handig als je er bijvoorbeeld een hoes of tas bij wil kopen, zodat je apparaat goed beschermd wordt.

Het voordeel geldt voor alle soorten Macs en iPads. Let wel op: je krijgt geen korting op het apparaat zelf, maar een giftcard voor accessoires. Wil je een Mac kopen, dan gebruik je hiervoor de kortingscode ‘idaysmac’ en voor de iPad is er de code ‘idaysipad’. iPhones en iPods vallen buiten de actie.

Koop je een Mac, dan kun je in plaats van een giftcard ook kiezen voor een Harman/Kardon Omni 10 ter waarde van 200 euro. Dat is een bluetooth-speaker in bolvorm waarmee je gemakkelijk en in hd-kwaliteit naar je favoriete muziek luistert. De bol is draadloos te besturen en werkt met apps zoals iTunes Radio en Spotify.

→ Bekijk alle deals tijdens de iCentre iDays.

goedkopere retina macbook

Let op de voorwaarden

iCentre benadrukt dat de actie online en offline geldig is zolang de voorraad strekt. Daarnaast zijn de giftcards alleen te spenderen met hoezen, tassen en cases die iCentre op de pagina van iDays uitlicht.

iCentre is een Apple Premium Reseller. Apple stelt hoge eisen aan dit soort resellers die hun producten verkopen. Zo moeten service, assortiment, medewerkers en winkels aan de eisen voldoen.

Lees meer over Apple

Categorieën: Aanbiedingen, Devices
Devices: iMac, MacBook

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac
Apple iMac

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen