iCE Amsterdam verwacht ruim 800 bezoekers
Redactie

Morgen vindt de tweede editie van iCE Amsterdam plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. De organisatie van het evenement heeft via Twitter bekend gemaakt dat de conferentie door ruim 800 mensen bezocht gaat worden. In 2009 lag het aantal bezoekers een stuk lager, en dus kan je concluderen dat men steeds meer interesse krijgt voor smartphones.

Indrukwekkend programma

Tijdens de eerste editie van iCE Amsterdam (2009) lag de nadruk vooral op de iPhone. Dit is niet vreemd, want er waren toen nog niet veel echte concurrenten voor Apple. Anno 2011 zijn er natuurlijk meerdere mobiele platformen die erg populair zijn. De organisatie heeft hier goed rekening mee gehouden, want er zal naast het iOS DevCamp ook een plaats zijn waar Android-ontwikkelaars aan de slag kunnen.

Keynotes

Op 7 en 8 maart worden er ook weer veel praatjes over mobiele strategieën gehouden. In 2009 kwamen onder andere de ontwikkelaars van Harbor Master en een mede oprichter van Twitter aan het woord. Dit jaar is het programma ook weer rijkelijk gevuld met belangrijke sprekers.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.