iCE Amsterdam live: De missende applicatie
Redactie

Op dit moment zijn er ruim 100.000 applicaties in de App Store te vinden. Deze applicaties hebben heel veel verschillende doelen en functies, waardoor het als ontwikkelaar steeds moeilijker wordt om een applicatie te verzinnen die nog niet bestaat. One More Thing heeft een tijdje geleden een prijsvraag uitgeschreven waarbij de deelnemers ideeën in konden sturen voor applicaties die nog niet bestaan. Tijdens deze laatste dag van iCE Amsterdam is de uitslag van deze prijsvraag bekend gemaakt.

De heren van One More Thing begonnen hun korte keynote, die ze een half uur voor hun presentatie hebben gemaakt, met een aantal grappig inzendingen zoals een applicatie waarmee je een plek op je virtuele rug kan aantikken waar je partner moet gaan krabben , maar al snel gingen ze over naar de uitslag van de prijsvraag.

De uitslag

Uit de 201 inzendingen die One More Thing binnen kreeg, heeft Peter Bonte gewonnen. Hij heeft een applicatie bedacht waarmee je alle kaartspellen kan spelen. Dit kan omdat je in de applicatie alleen een een spel kaarten vertoont. Via Bluetooth kunnen je vrienden jouw kaartspel aan jouw spel meedoen. Je kan op deze manier kaarten naar andere iPhones/iPods sturen.

Het is nog niet bekend  of de applicatie ook ooit werkelijk gaat verschijnen, maar aan het idee zal het waarschijnlijk niet liggen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.