iBooks iOS 7 versie komt eraan

Roel van Hout
20 oktober 2013, 18:15
1 min leestijd
iBooks iOS 7 versie komt eraan

Eén van die apps die sinds iOS 7 niet meer op je iPhone lijkt thuis te horen, is iBooks. In China is echter een app icoon voor de iBooks iOS 7 versie opgedoken.

Lees verder na de advertentie.

iBooks iOS 7

Als je iBooks nu open t, krijg je in tegenstelling tot bij de Kiosk, die wel is bijgewerkt voor iOS 7, nog de oude – vertrouwde – boekenplank met daarop je e-books en pdf-bestanden. In iOS 6 een leuke app, maar in iOS 7 past hij absoluut niet meer.

In China heeft Apple een patent aangevraagd op een nieuw iBooks-logo, weet Patently Apple. Op bijgaande afbeelding is duidelijk te zien dat Apple met het icoon – en hoogstwaarschijnlijk ook de bijbehorende app – de iOS 7 lijn ook in iBooks voortzet. Het icoon is plat, felgekleurd en bevat in het wit waar het om gaat: een opengeslagen boek.

iBooks iOS 7 te zien op iPad-presentatie?

Op 22 oktober houdt Apple de derde en laatste presentatie van dit jaar, waar de nieuwe iPads aan het publiek zullen worden getoond. Eerder deze week doken al iOS 7-iconen op voor Garage Band en iPhoto iOS 7 op, en het verschijnen van het iBooks iOS 7 logo daar nog bij doet steeds sterker vermoeden dat Apple tijdens de presentatie ook nieuwe apps zal gaan laten zien.

Zo passen ook de iWork-apps (Pages, Numbers en Keynote) nog steeds niet in iOS 7, en is de presentatie van een nieuwe iPad – waar de apps bij uitstek geschikt voor zijn – een mooie gelegenheid om ze aan de wereld te laten zien. We houden het in de gaten!

Categorieën: Geruchten, iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen