iBood verkoopt refurbished iPhone 5 voor een prikkie – update

Gijs Ettes
4 september 2014, 11:06
2 min leestijd
iBood verkoopt refurbished iPhone 5 voor een prikkie – update

iBood heeft vandaag een interessante deal voor wie op zoek is naar een betaalbare iPhone. De aanbiedingenwebsite biedt tot en met vanavond laat een refurbished iPhone 5 aan voor 349,95 euro.

Lees verder na de advertentie.

Refurbished iPhone 5: dit moet je weten

refurbished iphone 5

Een refurbished iPhone is een iPhone die eerder gebruikt is geweest, maar is schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig van nieuwe onderdelen is voorzien. Het is dus een tweedehands telefoon die door de verkopende partij grondig is gecontroleerd op gebreken. Het toestel dat iBood verkoopt, betreft de zwarte iPhone 5 met 16GB aan opslagruimte. Je krijgt 1 jaar garantie op het toestel.

Update: het 16GB-model is uitverkocht, waardoor nu voor 399,95 de 32GB-versie wordt aangeboden.

Op haar site meldt iBood dat de iPhone 5 naar verwachting op 24 september wordt verzonden. Je zou ‘m na aanschaf dus voor het einde van de maand moeten hebben. De verkoopprijs van net geen 350 euro is, zelfs met de 6 euro verzendkosten erbij gerekend, aantrekkelijk. Bij diverse webshops en op Marktplaats wordt het toestel voor een aanzienlijk hoger bedrag aangeboden.

Ben je op zoek naar een iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen. Dan kan je een refurbished iPhone kopen via onze vergelijker. Daar vind je alle actuele prijzen en beste deals.

Meer over de iPhone 5

refurbished iPhone 5

De iPhone 5 release vond plaats in oktober 2012. Het Apple-toestel is qua hardware en prestaties vergelijkbaar met de kleurrijke iPhone 5C, al heeft het een behuizing van aluminium in plaats van plastic. De iPhone 5 draait op de laatste versie van iOS en zal voorlopig nog goed door Apple worden ondersteund middels updates. Met 123,8 x 58,6 x 7,6 millimeter en een gewicht van 112 gram is het, net als zijn opvolger een erg dun en licht toestel. Stop je de smartphone in de broekzak van een (strakke) spijkerbroek, dan voel je hem nauwelijks zitten.

De iPhone 5 heeft een oplaadbare accu die goed is voor zo’n 8 uur bellen. Verder is er een 4 inch-scherm aanwezig met een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Dit is zo scherp dat je afzonderlijke pixels niet kunt onderscheiden. Zoals we van Apple gewend zijn, vind je een tweetal prima camera’s aan boord. De frontcamera is te gebruiken voor videogesprekken in hd of het schieten van selfies met 1,2 megapixels. Voor het serieuzere werk is er een uitstekende 8 megapixel-camera aan de achterzijde. Deze werd ontwikkeld door Sony en is voorzien van beeldstabilisatie en een krachtige flitser.

Check ook 5 tips voor het vinden van een goedkope iPhone.

Het laatste nieuws over de iPhone 5

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu