iBluetooth nog niet klaar voor 3.x?

iBluetooth lijkt nog niet klaar voor iPhone OS 3.x. iBluetooth is een handige app die bestandsoverdracht op de iPhone mogelijk maakt. Met iBluetooth kan je foto’s en video’s versturen via bluetooth. Muziek ging niet altijd even makkelijk maar dat werd later verholpen in een update.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iBluetoothMet de komst van iPhone OS 3.0 werkt iBluetooth niet meer. Met het huidige OS 3.1.2 werkt iBluetooth ook niet meer. Als deze handige app werd geopend kreeg je de foutmelding dat hij niet gestart kon worden en dat je de applicatie opnieuw op moest starten. Als dat niet wou dan moest je het device rebooten. Na dit alles werkt de applicatie nog steeds niet dus is het wachten op een update.

In de tussentijd kan je Bump gebruiken. Met Bump heb je weliswaar maar weinig functies, maar dan heb je in de tussen tijd in ieder geval iets.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.