iBlueNova weldra in Cydia Store

iBlueNova of iBluetooth 2 zal weldra beschikbaar worden gesteld in de Cydia Store. Deze software is dus uitsluitend te draaien op de gejailbreakte iPhone. De vorige versie (iPhone OS 2.0 versie) werd iBluetooth genaamd en deze app was de eerste die het zijn gebruikers mogelijk maakte om bestanden over te brengen van de iPhone naar eender welk ander Bluetooth toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Indien je beschikt over een iPhone die niet werd gejailbreaked, kan je via Bluetooth geen bestanden verzenden of ontvangen van een andere mobiele telefoon. Je kan enkel carkits of headsets met Bluetooth connecteren. Al lang is men aan het uitkijken naar een firmware update die dit wel mogelijk maakt, maar tot nu toe nog geen succes. iClarified laat weten dat de jailbreak app gereed is voor distributie, echter het nog enkele dagen/uren kan duren alvorens Saurik het ter beschikking stelt in de Cydia Store. Hou dus zeker de komende dagen Cydia in het oog.

Beneden kan je een demovideo bekijken van de applicatie in werking:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.