Placeholder
Redactie

ipintappstore.pngIedereen kent die filmpjes van iBeer, iWater, iMunchies, enzovoort wel. Jammer was wel dat het niet echt was, maar ach, als de rest het maar geloofde. De makers ervan, Hottrix, zijn ook weer flink aan de slag gegaan om het via de App Store aan te bieden, maar dit keer echt.

Niet alleen Hottrix, maar ook Toby de Havilland heeft een iBeer-achtige applicatie uitgebracht. In tegenstelling tot Hottrix biedt hij het gratis aan.

iBeer voor iPhone

Van de iBeer applicatie hadden de meesten wel meer verwacht. Het gaat niet zo soepeltjes als je verwacht, en vooral als je iPint hebt geprobeerd, werkt het niet zo fijn. Wel ziet het bier er iets realistischer uit.

Met een gemiddelde score van 2 sterren zijn we het er wel over eens dat iBeer teveel kost voor wat je krijgt, ook al kost ie slechts €2,39.

[rating:2]

Ga direct naar iBeer in de App Store.

ipintappstore.png ibeerappstore.png

Links iPint, rechts iBeer

iPint voor iPhone

iPint, de gratis variant, is niet alleen het bierglas, maar ook een spel. Je ziet een bar van bovenaf, en je moet je iPhone kantelen om het glas zo in de handen van ‘de man’ te krijgen, die het vervolgens op kan drinken. Een erg geweldig spel is dit niet, maar toch weer even leuk. Het bierglas is wel beter dan iBeer. Je ‘glas’ wordt bijna helemaal tot de rand gevuld. Ook het ‘drinken’ gaat lekker soepel.

Het bier ziet er iets minder realistisch uit dan bij iBeer, maar nog steeds vrij aardig. Eigenlijk is er over zulke kleine applicaties niet veel te vertellen, maar het is toch altijd leuk om je iPhone mee te showen.

iPint heeft een gemiddelde score van 3,5 sterren. Deze is ook nog eens gratis, dus dit is zeker een aanrader.

[rating:3.5]

Ga direct naar iPint in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.