T-Mobile i-1000 abonnement is nu te bestellen
Redactie

Sinds vandaag is het nieuwe iPhone abonnement van T-Mobile uit. Dit is een abonnement met 1000 belminuten en 1000 sms’jes. Het abonnement is gemaakt voor de mensen die niet genoeg hebben aan de 500 belminuten en sms’jes van het i-500.

Het abonnement zal in weinig opzichten verschillen van de andere iPhone abonnementen. Het abonnement gaat €109,95 euro kosten en heeft dus 1000 sms’jes en belminuten. Het abonnement is twee jarig en je hebt onbeperkt internet en een onbeperkt aantal T-Mobile hotspots in Nederland. Ook hier zit MMS niet in de bundel en kost 50 cent per bericht. Bellen of sms’en buiten de bundel kost 25 cent per minuut of per sms.

Bekijk alle informatie over het nieuwe T-Mobile iPhone i-1000 abonnement

Het zakelijke abonnement verschilt in drie opzichten van het persoonlijke abonnement. Je betaalt €92,39 euro en een MMS kost 42 cent. Een minuut of sms buiten de bundel kost 21 cent.

Alle iPhone toestellen zijn gratis bij het i-1000. De levertijd van de iPhone 3GS is circa 4 weken. De iPhone 3G is direct leverbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Ruud

  Deze zojuist ontvangen, maar mijn nummer wordt pas over 2 maanden overgezet, graag zou ik toch alvast gebruik willen maken van deze telefoon. Is het daarom een optie om deze te jailbreaken, zodat ik tot die tijd de simkaart van mijn huidige provider er ik kan stoppen?

 • Yoeri

  @Ruud Hangt er vanaf welke firmwareversie je hebt. 3.1.2 is nog niet te unlocken dus dan moet je 2 maand wachten:)

 • Ruud

  @Youri, bedankt voor je reactie.

  Maar als het dus een versie eerder is, dan kan het dus wel. En kan ik dus over 2 maanden een firmware update uitvoeren, en hiermee gaat automatisch dan de jailbreaken van de telefoon?

  En heeft dit verder geen negatieve gevolgen of problemen met garantie?