Hyves Mobile zesde iPhone 4-aanbieder
Redactie

Vanaf vandaag gaat Hyves Mobile de iPhone 4 verkopen. Hyves Mobile is een dochterbedrijf van het grote sociale netwerk Hyves en richtte zich voorheen alleen op Android-telefoons. Het gaat de iPhone 4 verkopen via het netwerk van T-Mobile dat de iPhone 4 al bijna drie jaar verkoopt. Hyves Mobile is de zesde iPhone 4-aanbieder. Eerder gingen T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort en Hi haar voor. De prijzen zijn relatief erg hoog.

Het goedkoopste abonnement is €37,50 per maand met een toestelprijs van €229,95 voor de iPhone 4. Hierbij krijg je 150 belminuten of 150 sms’jes en onbeperkt internet. Het speciale aan dit abonnement is dat onderling sms’en gratis is. Het goedkoopste abonnement als je kijkt naar alle providers is de i-150 van T-Mobile. Deze kost €29,95 per maand waarbij de toesteprijs eveneens €229,95 is. Bij dit abonnement zitten 150 belminuten en 150 sms’jes inclusief onbeperkt internet.

Hyves Mobile verkoopt de iPhone 4 na specifieke toestemming van Apple en een enquete onder 300.000 gebruikers waaruit bleek dat er genoeg animo is voor dit product. Ook is het iOS het meest gebruikte besturingssysteem onder mobiele Hyvers.

Meer info: Hyves Mobile en PressDoc.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.