Humor: Wat is het volgende product van Apple?

Apple is de laatste jaren erg innovatief bezig. Ze introduceerden verschillende nieuwe iPods, Macbooks en iMacs. Naast deze producten hebben ze in 2008 de iPhone geïntroduceerd. Nu, ongeveer een maand geleden, heeft het bedrijf de iPad aangekondigd. Velen vinden dat het apparaat te veel op een grote iPhone lijkt, en vragen zich dus af of Apple deze lijn gaat doorzetten in de toekomst.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone, iPad, iBoard en iMat?

Een creatief persoon heeft een aantal foto’s van Steve Jobs bewerkt om zo de (neppe) toekomst in beeld te brengen. Op de eerste twee foto’s is Jobs te zien met de iPhone en iPad tijdens de keynote. Hieraan is niets aangepast, maar aan de volgende twee foto’s wel.

Om de iPhone- en iPad-lijn door te zetten heeft de creatieveling de iBoard en de iMat verzonnen. Op de bewerkte foto’s is een jaartal en een bewerkte iPhone te zien waardoor het net echt lijkt. Deze foto’s zijn natuurlijk op niets gebaseerd, maar toch vinden velen dit grappig om te zien. Zou de toekomst van de Apple-producten er ook echt zo gaan uit zien?

Bron: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.