Humor: Parodie op de iPhone commercial
Redactie

De iPhone 3G werkt niet vlekkeloos samen met iOS 4. Op internet verschijnen steeds meer klachten over de traagheid van het toestel ná het installeren van iOS 4. Velen besluiten hierdoor om iOS 4 niet op de iPhone 3G te zetten. Op internet is inmiddels ook een parodie op de iPhone commercial verschenen, waarin de traagheid getoond wordt.

Vastlopende muziek

Bij iPhone commercials hoor je altijd een rustig liedje op de achtergrond. Deze muziek hebben de makers van het filmpje laten vastlopen op het moment dat het toestel ook vastloopt. Hierdoor krijg je goed het gevoel dat je krijgt als je op deze manier met de telefoon moet werken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Onzin!

  iPhone 3Gs met iOs4 werkt prima.

 • Bas

  Heel herkenbaar, hopelijk over een paar weken geen last meer van. De 4G vandaag besteld.

  @MiMMMiC: het gaat hier over de 3G

 • MiMMMiC

  Ooops.

  Sorry Bas, ik vind dat er te veel Apple hate berichten de wereld worden in gefluistert.

  Van daar mijn reactie.

 • Ik merk wel dat daar iOS4.0 op mijn iPhone 3GS te hebben gezet deze bij meerdere apps die nog op de achtergrond open blijven staan hij trager wordt. Ook is het mega irritant om ze zelf te verwijderen. Wat mij betreft mag ik tot 5/10 max open laten en daarna sluiten. Nu moet ik ze 1 voor 1 uitzetten.

 • M.Angelo

  Voor iedereen die hetzelfde probleem heeft met de traagheid van de Iphone 3G. Heb al wat mensen geholpen om oude software terug te zetten en is zo gebeurt. Dan werkt ie weer als een trein. Hou wel rekening dat het soms niet mogelijk is om je backup terug te zetten als hij al met iOS4 is gesynchroniseerd. Zie onderstaande link:
  https://www.iphoned.nl/how-to-downgraden-van-4-0-naar-3-1-3/22066/

 • Jan van Kampen

  Die link is inderdaad een aanrader voor de mensen die dit probleem ondervinden. Heb het zelf ook gedaan met mijn 3G. Gelukkig is dit met de iPhone 4 geen probleem meer bij mij 🙂