Humor: Hitler wil iPod Touch met camera.

Redactie
22 november 2009, 20:53
1 min leestijd
Humor: Hitler wil iPod Touch met camera.

Iedereen verwachte op het iPod evenement dat er een iPod Touch zou komen met een ingebouwde camera. Er waren veel aanwijzingen die er op duiden dat er een iPod Touch met camera zou komen. Hoesjes met een uitsparing, geruchten en in de nieuwe iPod Touch zit ook een uitsparing waar een camera zou passen. Die kwam er dus niet en sommige mensen vinden dat aardig jammer.

Zo dook er een filmpje op van een scene uit de Tweede Wereldoorlog film ‘Der Untergang’. Wel vaker is deze scene gebruikt voor grapjes door middel van ondertitels. In dit filmpje is Hitler niet blij met het feit dat er geen camera in de iPod Touch zit. Hij heeft het over de Nano die wel een camera kreeg en ook de Nintento DSi en PSP hebben een camera. Ook gaat het even over de levertransplantatie die Steve Jobs ondervond en dat hij gek is dat er geen camera is in de Touch. Aan het einde van het filmpje is hij zo boos dat hij een Zune HD koopt en dat zijn Apple sticker van de auto gehaald moet worden.

Vandaag kwam er weer een gerucht in de wereld dat er in de lente een update zou komen met een iPod Touch met camera. Zo blijven de geruchten aanstromen. We wachten af. Het filmpje heeft in ieder geval wel humor.

Categorieën: Devices, Opmerkelijk
Spotlights: Camera, Humor, iPod, Steve Jobs
Device: iPod Touch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's