Humor: De iPad-Keynote in 180 seconden

Apple staat onder andere bekend om de Keynotes. In deze keynotes geeft Apple de wereld een kijkje in de laatste ontwikkelingen en hun nieuwste producten. In de toespraken gebruiken alle sprekers altijd opvallend veel woorden waarmee ze de producten ophemelen. Ook in de laatste Keynote hebben ze dit gedaan, en daar is een leuke compilatie van gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In de 180 seconden durende compilatie wordt volgens de beschrijving van de video de hele Keynote van 90 minuten samengevat. Je ziet onder andere de introductie van de iPad, de toespraak van Steve en Scott, en de promotievideo die nu op internet staat.

‘It is phenomenal!’

Van de 180 seconden is ongeveer 80% van de tijd gevuld met woorden als ‘awsome’, ‘phenomenal’ en ‘great’, en dus speelt videobewerker vooral in op het feit dat Apple de producten extreem goed neer probeert te zetten. De video is voor iedereen die wel eens een Keynote gezien heeft erg grappig om te zien. Dit is vooral zo omdat het tijdens de volledige toespraak ook lijkt alsof de sprekers deze woorden alleen maar zeggen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.