HTC Magic – vanaf vandaag te koop bij Vodafone
Redactie

Vodafone is vandaag gestart met de verkoop van de HTC Magic, het tweede toestel in Nederland op het Android platform. De HTC Magic is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone. 

De provider hoopt hiermee een wapen in handen te hebben die de concurrentie aan kan gaan met de iPhone 3G (die zoals je mogelijk weet exclusief aangeboden wordt door T-Mobile). 

Uitlevering HTC Magic door Vodafone komt nog niet op gang

Ondanks dat de verkoop van de HTC Magic vandaag officieel gestart is komt de uitlevering nog niet op gang. Personen die zich tijdig hadden ‘voorgeregistreerd’ ontvingen vandaag de boodschap dat de levering in verband met ‘onvoorziene omstandigheden’ is uitgesteld. Wanneer de levering precies start is nog onduidelijk.


htc-magic-android-vodafoneEleganter en uitgebreider ten opzichte van de T-Mobile G1

De HTC Magic (ookwel G2 genoemd) heeft een touchscreen en is lichter en dunner ten opzichte van de G1 (eerste Android smartphone in Nederland) van T-Mobile. De G1 had ook nog een toetsenbordje, deze ontbreekt op de HTC Magic/G2.

De HTC Magic draait op de nieuwe 1.5-versie van Google Android en heeft een 3.2 megapixel camera – hiermee kunnen onder meer video-opnamen worden gemaakt, iets wat tot op heden nog ontbreekt op de iPhone 3G.

De Magic van Vodafone heeft door het Android platform nagenoeg alle Google apps aan boord die we kennen, zoals: Search, Maps, Mail, YouTube en Calendar. Ook heeft de smartphone een eigen applicatiewinkel ingebouwd onder de naam ‘Android Market’.

HTC Magic vanaf vandaag leverbaar bij Vodafone

De Magic is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Vodafone. Het toestel is bij een 2-jarig Basis 27,50 abonnement met een jaar gratis Zorgeloos Internet BloX.

Vergelijking HTC Magic en Apple iPhone 3G

Binnenkort zullen we de HTC Magic onder de loep nemen en een uitgebreide vergelijking maken ten opzichte van de iPhone 3G. Heb jij nog specifieke vragen die we zeker moeten beantwoorden? We lezen het graag in de comments!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.