How to: iPhone 4 met witte cover

Op dit moment zijn er enkel zwarte iPhone 4 toestellen te koop gesteld. Hoewel Apple had beloofd weldra ook de witte versie uit te brengen, zijn deze nog nergens te bestellen. Engadget kon niet wachten en knutselde hun eigen witte iPhone 4 ineen.

 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nadat ze 11 uren lang in de rij hadden aangeschoven om hun geliefde iPhone 4 eindelijk in handen te krijgen, vonden ze het ook maar normaal enige tijd vrij te maken om de zwarte iPhone 4 een witte look te geven.
Met behulp van iFixit’s handleiding om de iPhone uiteen te halen en enkele witte niet-officiële Chinese covers gingen ze aan de slag.

Losstaande dat de zwarte home button niet in het wit te verkrijgen was, gaf het hele gebeuren alvast een verbluffend resultaat. Het hele proces wordt in meer detail omschreven op de website van Engadget zelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.