Houten iPhone-hoesjes voor iPhone 5S en iPhone 5C in de maak
Roel van Hout

Voor wie bang is dat zijn nieuwe iPhone beschadigd raakt, maar niet van lelijke hoesjes houdt, zijn er binnenkort houten iPhone-hoesjes voor de iPhone 5S en iPhone 5C.

houten iphone-hoesjesDe Nederlandse fabrikant Miniot heeft laten weten aan de productie van houten hoesjes voor iPhone 5S en iPhone 5C te zijn begonnen. De hoesjes van Miniot worden op maat en met de hand gemaakt in Schagen. Geen enkel hoesje is daardoor hetzelfde.

In goede Apple-stijl worden de hoesjes uit één stuk hout gesneden. Voor de knoppen en lichting-connector worden uitsparingen gemaakt.

Houten iPhone hoesjes sluiten aan op ontwerp iPhone

Voor de iPhone 5C zijn bij de kleur van het plastic passende houttinten uitgezocht. Het hoesje voor de iPhone 5S is een upgrade van het al bestaande iPhone 5-hoesje, dat door de verbeterde variant zal worden vervangen. Aangezien beide telefoons dezelfde afmetingen hebben zal ook je iPhone 5 in dit hoesje passen.

Miniot garandeert dat het gebruikte hout van bomen uit gecertificeerde bossen afkomstig is. De hoesjes zijn onder meer te bestellen op de website van Miniot.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.