‘Honderd ontwerpers werken momenteel aan smart watch’
Redactie

Apple’s smart watch is nu echt een feit, Bloomberg meldt dat er op dit moment zo’n honderd ontwerpers met Apple’s nieuwe gadget aan het werk zijn. Hier meer is het nu zeker dat Apple de experimentele fase met de smart watch voorbij is en het product er daadwerkelijk zal komen.

AfbeeldingVerschillende anonieme bronnen hebben dit tegenover Bloomberg laten weten. We kunnen vanaf nu dus reikhalzend naar het nieuwe horloge uit kijken.

Smart watch

Geverifieerde details over het nieuwe product blijven helaas uit. De sterkste geruchten zijn omtrent het besturingssysteem, dit zal vrijwel zeker iOS zijn.

Momenteel speelt de vraag of de smart watch op zichzelf zal functioneren of juist ontwikkeld wordt om verbinding te kunnen leggen met een iPhone een grote rol in geruchtenland. Echter blijft het antwoord nog even uit.

Smart watch-team

Dat de smart watch er dus gaat komen is een feit. Een team bestaande uit ongeveer honderd ontwerpers, managers, hardware-fabrikanten en marketeers die zich bij de productie van de iPhone en iPad al hebben bewezen werken allemaal hard aan het nieuwe horloge.

Zou jij behoefte hebben aan zo’n smart watch?

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.