iPhoned geeft een HomePod weg! Zo maak jij kans

Lars Paijmans
1 mei 2018, 16:01
2 min leestijd

De HomePod is nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar iPhoned geeft toch al een exemplaar weg. Doe mee en wie weet ben jij morgen de trotse eigenaar van Apples eerste slimme speaker. Wil jij een HomePod winnen? Dan lees je hier hoe.

Zo kun jij de HomePod winnen

Met de HomePod zet Apple zijn eerste stap in de markt van de slimme speakers. Het resultaat is een speaker met subliem geluid, die je volledig met je stem bedient. In onze HomePod review kon je al lezen dat we enthousiast zijn over het apparaat, ondanks dat de speaker de Nederlandse taal (nog) niet ondersteunt. Dat komt omdat de HomePod nog niet hier verkrijgbaar is.

Om onze lezers en app-gebruikers te bedanken, heeft iPhoned daarom een exemplaar uit de VS laten overvliegen. Met deze HomePod-winactie geven we daarmee een gelukkige lezer de kans om als één van de eersten van Nederland een HomePod in zijn of haar huiskamer te zetten! Deze winnaar hoeft dus niet te wachten tot Apple de speaker ooit naar Nederland brengt. Hij of zij krijgt dit toestel namelijk helemaal gratis, zonder addertjes onder het gras of verdachte kleine lettertjes.

HomePod winnen

Download onze iPhoned-app

Veel van onze lezers hebben hem al op hun iPhone staan: onze eigen iPhoned-app. Door de app te installeren, kun je jezelf inschrijven om kans te maken op de HomePod. Start de app op en je ziet een oranje balk waarmee je jezelf kunt inschrijven voor de winactie. Heb je de balk weg getikt, dan kun je de winactie terugvinden in het zijmenu van de app.

Let op: Heb je de app al geïnstalleerd? Zorg dan dat je de nieuwste versie van de app hebt, zodat de HomePod-winactie ook op jouw iPhone verschijnt.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Wanneer maken we de winnaar bekend?

De winactie is gestart en vanavond om dinsdag 1 mei 23:59 uur sluiten we de inschrijvingen. Daarna maken we morgen op woensdag 2 mei om 15:00 uur de winnaar bekend! Houd iPhoned dus goed in de gaten, want met een beetje geluk speel jij straks je muziek af op Apples nieuwste apparaat.

Inmiddels is de winnaar van deze winactie bekend! Kijk dus snel of jij gewonnen hebt!

We wensen iedereen heel veel succes, en de winnaar alvast veel plezier met de HomePod!

Categorie: Devices
Device: HomePod

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple HomePod
Apple HomePod
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen