HomePod met scherm: release laat nog langer op zich wachten

21 maart 2023, 17:01
2 min leestijd
HomePod met scherm: release laat nog langer op zich wachten

De huidige HomePod heeft aan de bovenkant een touch-screen, maar dat gaat naar verluidt veranderen. Toch laat de release van een HomePod met scherm nog wat langer op zich wachten.

Lees verder na de advertentie.

HomePod met scherm: release duurt nog wat langer

Kijk je ook uit naar een HomePod mét schermpje? Dan moet je nog wel even geduld hebben. De nieuwe HomePod met een scherm komt pas op zijn vroegst in 2024. Dat zegt doorgaans betrouwbare Apple-analist Mark Gurman in zijn meest recente nieuwsbrief.

HomePod met scherm

Hij zegt ook dat door de release uit te stellen, Apple zich eerst kan richten op andere projecten, zoals de VR/AR-headset.

De HomePod 2024 wordt dus een soort combinatie van een speaker en een iPad, die vooral bedoeld is om in huis te gebruiken. Volgens geruchten krijgt deze Homepod een scherm van 7-inch. Die is dus iets kleiner dan het 8-inch scherm van de huidige iPad mini.

De lancering van de tweede generatie HomePod kwam pas vijf jaar na de release van de eerste HomePod. De nieuwe generatie laat dus wat minder lang op zich wachten. Toch gaat het dit jaar niet meer gebeuren. Ook Ming-Chi Kuo zei al eerder dat de release van de HomePod met een scherm pas volgend jaar zal zijn.

HomePod 2023 kopen

Heb je geen zin om op de release van de HomePod met een scherm te wachten? Of is een display bij een HomePod volgens jou eigenlijk niet nodig? De HomePod 2023 is de eerste HomePod (naast de HomePod mini) die in Nederland te koop is.

Wil je zeker weten dat je de beste deal te pakken hebt bij het kopen van een nieuwe HomePod? Check dan de prijzen in onze HomePod-prijsvergelijker!

Apple HomePod 2023 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 324,95

Bekijk prijzen

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple HomePod 2023
Apple HomePod 2023

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu