Deze iPhone 7 case brengt de koptelefooningang terug

Rutger Otto
20 september 2016, 12:05
2 min leestijd
Deze iPhone 7 case brengt de koptelefooningang terug

Degenen die fel tegen de verdwijning van de koptelefoon aansluiting zijn, maar wel graag een iPhone 7 willen: dit hoesje is de oplossing voor al je problemen.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 koptelefoon case

Het is voor velen niet te verkroppen dat de iPhone 7 het zonder koptelefoonaansluiting moet doen, zelfs al biedt Apple genoeg alternatieven (bluetooth, lighting, verloopstekkertje). Op internet is het ontbreken van de ingang nog steeds inspiratie voor vele grappen en cynische opmerkingen, net als de manier waarop Apple de aankondiging deed, met het woord ‘courage’. Moed.

Voor de mensen die zich echt niet willen aanpassen, maar die wél een iPhone 7 willen aanschaffen, is er binnenkort een oplossing. De Daptre iPhone 7 case is nu nog een prototype die binnenkort daadwerkelijk op de markt moet komen. Het hoesje brengt de koptelefooningang terug en voorziet de iPhone van liefst twee lightning-aansluitingen.

iphone 7 koptelefoon case

Groter toestel

Dat doet het hoesje door de iPhone 7 aan de onderkant te verlengen, om de aansluitingen in de kunnen verwerken. Hij maakt je telefoon dus wel een stuk groter. De hoesjes komen er in dezelfde kleuren als de iPhones, dus in roségoud, goud, zilver, zwart en gitzwart. Wat dat betreft ligt het ontwerp in lijn met dat van de iPhone, ook omdat de case een metalen afwerking heeft.

Aan de onderkant komt er volgens de maker zo’n 20mm bij, verder is hij ongeveer 3mm dik. In december moet de case klaar zijn, waarna hij voor 49 dollar op de markt verschijnt. Op de website van Daptr kun je alvast een plekje op de wachtlijst claimen, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

Stap over op draadloos

Ga je de koptelefooningang niet missen of ben je wel klaar om over te stappen op draadloos, lees dan dit artikel, waarin we de acht beste bluetooth koptelefoons en oordopjes op een rijtje zetten.

Lees meer over de iPhone 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu