Hoesje met stroomstoot-functie voor je iPhone
Redactie

Voor iPhone-gebruikers die zich wel is onveilig voelen op straat is er nu een hoesje dat zeer gemakkelijk als volwaardig wapen kan functioneren. De iPhone-case kan een stroomstoot van 650.000 volt afgeven.

Yellow Jacket

De Yellow Jacket is een concept van entrepeneur Seth Froom. Nadat de ontwerper een overval heeft meegemaakt is hij duidelijk niet sil gaan zitten. De bijzondere gadget maakt het mogelijk om zware stroomstoten af te geven, om te voorkomen dat het hoesje dit ook in je broekzak doet is er een geavanceerd, tweedelig, beveiligingsmechanisme in de hoes verwerkt.

Om de accessoire compleet te maken zit er een externe accu in de hoes verwerkt die moet voorkomen dat de iPhone-batterij het slachtoffer wordt van de stroomstoten en sneller leeg zou lopen. Op een dag dat de stroomstoot-functie niet gebruikt wordt kan het hoesje functioneren als extra, externe, accu die tot 20 uur extra batterij geeft.

De gadget is voor $100 te bestellen, gebruik in Nederland is zeer op eigen risico aangezien stroomstoot-wapens hier streng verboden zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.