Hoe zal Apple 2012 doorkomen?

Redactie
1 januari 2012, 17:46
2 min leestijd
Hoe zal Apple 2012 doorkomen?

Apple heeft ons in 2011 veel laten zien, maar wat zijn de plannen voor 2012? Een deel van de plannen is bekend. Specifiek voor de iPhone liggen de verwachtingen hoog.

Apple groeit en groeit maar door. De meningen van analisten zijn verdeeld of dit in 2012 door zal zetten. De crisis hakt er in, mensen verliezen hun banen, er moet meer gewerkt worden voor minder geld.

Dat de economie in een dieptepunt verkeerd pakt verkeerd uit voor Apple. Uit verschillende onderzoeken en cijfers blijkt dat de grootste reden is dat mensen voor een Android toestel kiezen, is omdat deze simpelweg veel goedkoper is.

Niemand kan in de toekomst kijken, maar de grote vraag blijft ”gaan de producten van Apple veel last krijgen van de crisis in 2012?”

iPhone

Afgezien van in welke vorm en mate de iPhone populair blijft, kijken wij al reikhalzend uit naar de iPhone 5. Dit jaar zal het hem toch echt moeten gaan worden, een nieuwe revolutie, als we de geruchten mogen geloven.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe iPhone in juni worden gepresenteerd. Hij is dunner, heeft een iets groter scherm en kan veel meer.

Het nieuwe pronkstuk zal compatibel zijn met het 4G (LTE) netwerk, nog sneller internetten! Ook zal de NFC-chip, die betalen via je telefoon mogelijk maakt, niet ontbreken.

De iPhone 5 zou het laatste project van Steve Jobs geweest zijn.

Andere Apple producten

Verder verwachten we een nieuwe reeks MacBooks, iMacs en uiteraard een iPad 3. Er gaan ook geruchten over Apple televisie. Verschillende grote merken als Samsung en Sharp zijn gevraagd om schermen en chips aan te leveren die televisie kijken mogelijk zouden moeten maken.

De productie zou in het eerste kwartaal van 2012 van start gaan en de lancering zou dan het 3e kwartaal zijn.

Hoe we het wenden of keren; niets is zeker. Er zijn allerlei buitenlandse bronnen, het ene deel meer waarheid bevatten fan het andere. Ondanks dat er niets zeker is van deze geruchten, kunnen we met vertrouwen uitkijken naar een nieuwe lijn Apple producten.

Denk jij Apple ons veel gaat brengen in 2012?

Categorieën: Devices, Geruchten
Spotlight: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's