Hoe moet de iPhone 4 vastgehouden worden?
Redactie

Eerder vandaag berichtten we dat Steve Jobs antwoord gegeven had op de vraag waarom de signaalsterkte daalde als je de iPhone vasthoudt en twee antenne gleufjes blokkeert. Hij antwoordde dat je de iPhone gewoon op een andere manier moet vasthouden. Je mag de twee antenne gleufjes dus niet vasthouden.

Tijdens Jobs’ keynote gebruikt hij ook een iPhone 4 voor demo’s. De manier waarop hij de iPhone vasthoudt is op te merken. Hij zegt zelf dat je de twee antenne’s niet vast mag houden maar Jobs doet het zelf ook. In zijn advertentie filmpje wordt de iPhone ook verkeerd vastgehouden.

http://www.youtube.com/watch?v=JK37dysPPzU

Je kan het probleem eerst oplossen door wat plakband om de rand te plakken zodat je zwetende handen de band niet raken. Of je gebruikt een Bumper van Apple of een postelastiek. Apple zal dit wellicht kunnen repareren met een software update.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • dborhem

    Best grapppig,omdat ik mijn iphone altijd al zo vast hield,zowel met apps als sms,vingers zijn blijkbaar toch te dik.

  • Annemieke

    Ja doei, een beetje enorm veel geld neerleggen voor een fantastisch design en er dan een plakbandje of een postelastiekje omheen binden omdat -ie het anders niet doet…

  • OK

    rot op zeg… als ik zo’n telefoon zou hebben, zou ik er toch niet bij stil hoeven te staan hoe ik deze vast moet houden? ik denk dat bijna iedereen zijn telefoon vasthoudt zoals in het filmpje. op deze manier voor mij geen iphone en hou ik het liever bij een “simpele” nokia.