Highline: iPhone accessoire beschermt tegen beschadiging en verlies

29 april 2014, 17:23
2 min leestijd
Highline: iPhone accessoire beschermt tegen beschadiging en verlies

Er is niets zo vervelend als je iPhone verliezen, maar er bestaat geen hoesje dat het kan verhelpen. Het Amerikaanse bedrijf Kenu biedt een andere oplossing. Niet zo sexy, wel doeltreffend: een koord voor aan je broek.

Lees verder na de advertentie.

Als je optimaal van het design van je iPhone wil genieten, is het zonde om hem in een case te stoppen. Risico als je dat niet doet is natuurlijk wel dat je een gebarsten scherm riskeert wanneer je hem uit je handen laat vallen. Een bedrijf uit San Francisco heeft een simpele oplossing bedacht: een koord om je iPhone mee aan je broek vast te maken. Je weet wel, zoals die kettingen aan portemonnees waar we jaren geleden allemaal mee liepen. Dan verlies je je iPhone ook niet snel meer.

Doorzichtige case met koord

De iPhone accessoire van Kenu heet Highline en heeft een doorzichtige case, zodat het design zichtbaar blijft. Aan de onderkant zit een aansluiting voor een elastisch, gekruld koord, dat met een klemmetje goed vast komt te zitten aan de oplader-ingang van je iPhone. Het uiteinde van dat koord maak je vervolgens vast aan je broek. Voila, je raakt je toestel nooit meer kwijt en vallen kan hij ook niet meer.

Het koord is normaal gesproken zo’n 60 centimeter lang, maar je kunt het uitrekken tot 76 centimeter. Hoewel Highline bescherming biedt, heeft het ook wat nadelen. Zo moet je het koord eerst loskoppelen van je lader-aansluiting voordat je de iPhone in een dock wil plaatsen.

De Highline is nu verkrijgbaar voor oudere iPhones dan iPhone 5 voor twintig dollar (14,50 euro). Eigenaren van een iPhone 5, 5s of 5c kunnen de iPhone accessoire bestellen voor 35 dollar (25 euro), hij wordt dan eind april verzonden. Natuurlijk is het ook een optie om gewoon voorzichtig om te gaan met je iPhone. Dat kost je alleen wat oplettendheid.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu