Hi past abonnementen aan en schaft studentenkorting af

Gijs Ettes
6 januari 2014, 16:52
1 min leestijd
Hi past abonnementen aan en schaft studentenkorting af

Afgelopen nacht heeft Hi aanpassingen doorgevoerd aan zijn abonnementen, waarbij de extra korting die studenten normaliter krijgen, is afgeschaft. Daarnaast werd een nieuwe bundel, genaamd Hi Eindeloos Spotify, geïntroduceerd.

De afgelopen jaren kregen studenten bij het afsluiten van een nieuw abonnement 2,50 euro korting op hun maandbedrag, maar dat is nu niet meer het geval. Bestaande klanten die gebruikmaken van de regeling merken overigens niets; zij profiteren waarschijnlijk tot het einde van de looptijd van hun abonnement van de Hi Studentenkorting.

In plaats van de studentenkorting wordt er nu een vaste korting van 3,50 euro geboden aan alle klanten die een tweejarige bundel met internet afsluiten.

Overigens haalt Hi het gebruik van Spotify niet meer van de databundel af; de muziekstreamingdienst blijft dus ook werken als je al je MB’s hebt opgesoupeerd. Hi Eindeloos Spotify maakt deel uit van het duurste Hi abonnement, maar andere klanten kunnen het voor 10 euro per maand los bij hun abonnement nemen.

Categorie: Providers
Spotlight: Hi

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's