Hi iPhone 5S en iPhone 5C verkoop start vrijdag om 00:00 uur
Roel van Hout

Het is geen hele grote verrassing, maar Hi begint vrijdag net als KPN om 00.00 uur met de verkoop van de iPhone 5S en iPhone 5C.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hi valt onder KPN, waardoor je dit bericht al wel kon zien aankomen. Desalniettemin is het goed om te weten dat je voor een Hi Phone 5s of iPhone 5C ook al vanavond om 00.00 terecht kunt:

Immers, er is (nog) geen enkele indicatie hoeveel voorraad er zal zijn. Het enige dat Hi er zelf over loslaat, is dat de iPhones als eerst worden uitgeleverd aan degenen die het eerst hebben besteld. Dat doet vermoeden dat de telefoons niet oneindig beschikbaar zullen zijn.

Hi iphone 5s

Hi iPhone 5S en iPhone 5C eerder te koop dan in Apple Store

Het valt nog even te bezien of je de telefoon dezelfde dag nog tegemoet kunt zien, maar Hi is in ieder geval 8 uur eerder dan de Apple Store, die vrijdag om 08:00 uur open zal gaan. Ook daar geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus zorg er ook daar voor dat je op tijd voor de deur staat. Veel succes!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.