Hi iPhone 5S en iPhone 5C verkoop start vrijdag om 00:00 uur
Roel van Hout

Het is geen hele grote verrassing, maar Hi begint vrijdag net als KPN om 00.00 uur met de verkoop van de iPhone 5S en iPhone 5C.

Hi valt onder KPN, waardoor je dit bericht al wel kon zien aankomen. Desalniettemin is het goed om te weten dat je voor een Hi Phone 5s of iPhone 5C ook al vanavond om 00.00 terecht kunt:

Immers, er is (nog) geen enkele indicatie hoeveel voorraad er zal zijn. Het enige dat Hi er zelf over loslaat, is dat de iPhones als eerst worden uitgeleverd aan degenen die het eerst hebben besteld. Dat doet vermoeden dat de telefoons niet oneindig beschikbaar zullen zijn.

Hi iphone 5s

Hi iPhone 5S en iPhone 5C eerder te koop dan in Apple Store

Het valt nog even te bezien of je de telefoon dezelfde dag nog tegemoet kunt zien, maar Hi is in ieder geval 8 uur eerder dan de Apple Store, die vrijdag om 08:00 uur open zal gaan. Ook daar geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus zorg er ook daar voor dat je op tijd voor de deur staat. Veel succes!

→ Hi iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Esther

    Weten jullie wanneer Apple.com begint met verkoop? Of andere sites waar je de iPhone 5S los kan kopen?

  • mit

    Vorig jaar heb ik aan de pc gezeten tot 00.00. Hij kwam er niet op. Om 02.15 had ik m besteld. Later wist ik ergens te lezen dat hij om 02.00 online werd gezet door Apple

  • GSM

    Hij is inderdaad sinds vannacht online beschikbaar. Ik heb hem ook los besteld en ik bestel er een voordelig sim only abonnement bij. Ben je uiteindelijk veel goedkoper uit dan een duur GSM abonnement via de winkel.