Gedeelte Hi-klanten krijgt 4 maart gratis upgrade naar 4G
Gijs Ettes

Vanaf 4 maart krijgen Hi-klanten die na 2 september 2013 een Start of een only abonnement afgesloten, een gratis upgrade naar Hi 4G. Klanten die vóór die datum een abonnement hebben afgesloten, ontvangen de upgrade helaas niet. De meeste nieuwe abonnementen bieden standaard toegang tot de snelle mobiele internetverbinding.

Hi 4GOm van Hi 4G gebruik te maken, hoeven klanten niets extra’s te doen. Zij krijgen een dezer dagen een sms’je en kunnen vervolgens – mits hun toestel overweg kan met 4G – gebruikmaken van de snelle mobiele internetverbinding. Onder andere de iPhone 5S en iPhone 5C kunnen automatisch verbinding maken met 4G, mits de internetverbinding beschikbaar is. Dit is in steeds meer delen van Nederland het geval.

De beste iPhone-aanbiedingen van Hi

Wil je een iPhone met Hi abonnement afsluiten en lekker snel internetten via 4G? Dat kan! De virtuele provider, die gebruikmaakt van het betrouwbare netwerk van KPN, heeft diverse scherpe aanbiedingen in combinatie met een iPhone. Bij de meeste 2-jarige abonnementen krijg je de iPhone gratis. Wil je een iPhone met een 1-jarig abonnement, dan moet je doorgaans eenmalig een bedrag bijbetalen. Daarbij geldt: hoe nieuwer de iPhone, des te hoger de bijbetaling.

Lees het laatste Hi nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.