Het wk is toch te bekijken vanaf je iPhone
Redactie

Eergisteren meldden we je dat de NOS dit jaar geen officiële live-stream aanbiedt van het wk. Dit hebben ze besloten omdat de kosten te hoog zijn. Richard van Zon heeft er toch voor gezorgd dat je de wedstrijden via de NOS op je iPhone kan volgen. Via zijn website kan je namelijk een stream openen die goed te bekijken is op de iPhone. Dit heeft hij niet in opdracht gedaan voor de NOS.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bestaande stream doorgelinkt

De NOS levert dit jaar voor het eerst een stream voor de iPad. De iPad is namelijk geen smartphone, en dus kan de NOS daar wel een stream voor maken zonder op extra kosten te stuiten. De stream voor de iPad is ook te openen op de iPhone, maar dan moet je wel eerst de link vinden naar de stream. De software op de server van Richard van Zon doet dit automatisch voor je.

De stream is offline als er geen wedstrijd is. Je kan dus pas gebruik maken van de stream rond half twee. Je kan de stream dan openen door naar http://www.relectus.nl/iwklive/ te surfen. Het is nog onbekend of de NOS wijzigingen gaan aanbrengen in de huidige streams waardoor dit trucje niet meer werkt.

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.