In het Verenigd Koninkrijk vanaf 14 Januari iPhone bij Vodafone

Redactie
21 december 2009, 17:50
1 min leestijd
In het Verenigd Koninkrijk vanaf 14 Januari iPhone bij Vodafone

Toen de iPhone op de markt kwam, werden in veel landen slechts één provider gekozen. Deze was de exclusieve verkoper van de nieuwe smartphone. In het Verenigd Koninkrijk was dit O2, deze telecomprovider had een paar jaar een aardige monopolie. Deze monopolie is al een tijdje niet meer geldig, in september werd aangekondigd dat ook Orange de iPhone ging verkopen met een abonnement (zie ons artikel)

Vierde aanbieder, Vodafone

Op 15 december 2009 werd de iPhone ook voor het eerst in de schappen gelegd van Tesco, een supermarktketen in het Verenigd Koninkrijk. Deze was inmiddels al de derde (!) die de iPhone verkocht en ook een opmerkelijke, een iPhone in de supermarkt zie je niet vaak.

De vierde aanbieder in het Verenigd Koninkrijk is inmiddels al bekend : een tipgever meldde TiPB een prijsplan voor de iPhone bij Vodafone, vanaf 14 Januari 2010 is deze daar verkrijgbaar. Personen die in het Verenigd Koninkrijk wonen hebben opeens wel erg veel keuze wat betreft providers.

Positief?

Of het positief is voor de consument is niet met zekerheid te zeggen. Er zijn natuurlijk enkele prijsverschillen, maar de netwerkdekking is uiteraard niet identiek bij alle partijen. Hoe dan ook, het kapitalisme zal het bewijzen!
vodafone

Bron: The iPhone Blog

Spotlights: Orange, Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's