Het recessie-hoesje voor de iPhone
Redactie

Hoewel de economische crisis op zijn eind loopt volgens sommigen, is het voor veel Nederlanders nog even moeilijk met het uitgeven van geld. Als je je dure iPhone tegen beschadiging wilt beschermen, is het handig om je iPhone in een hoesje te doen. Deze hoesjes kosten allemaal gemiddeld 15 tot 25 euro, maar het kan ook goedkoper.

Case-Mate heeft het ‘ultieme’ budget-hoesje gemaakt. Het hoesje bestaat uit één stuk karton. Hierin kan je je iPhone of iPod inpakken, zodat deze ‘goed’ beschermd is tegen beschadigingen van buitenaf. Er zijn op alle plaatsen waar knoppen zitten gaten gemaakt, zodat je je iPhone gewoon kan gebruiken als hij in het hoesje zet.

De hoesjes kan je los bestellen voor 99 dollar cent. Als je besluit om een pakje van 10 hoesjes te kopen, kost dat je 8 dollar.

De hoesjes zijn te bestellen via Case-Mate

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Snader

  Leuk bedacht, maar als je op eBay kijkt, dan heb je al een echte cover onder de 65 eurocent incl. verzendkosten in de kleur die je mooi vindt!

 • Jan van Kampen

  Serieus? Leuk 🙂 … materiaal? ik had er zelf 1 gevonden in Duitsland voor 2,50 van silicone…

 • Snader

  @Jan van Kampen:

  Van dat harde plastic, prima bescherming, heb ze in een aantal kleuren, je klikt ze er zo op en af, en kunnen tegen een val zonder te breken…

 • @Snader Heb je hier toevallig een linkje van?

 • Swen

  En Dan koop je ook echt een iPhone
  en dan bezuinig je op het hoesje
  nopedus

 • Melvin

  @Swen +1

 • Jan van Kampen

  Nee idd, maar de iPhone was al te koop voor de economische ‘crisis’ 😛 Ik zelf ben niet zo van de hoesjes om de iPhone. Ik heb alleen zo’n sok in mn zak zodat ik er geld/fietssleutel bij kan doen zonder dat het mn telefoon raakt 😉