De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Het kostte iemand 153 kilometer om (bijna) alle Pokémon te vangen

Rutger Otto
21 juli 2016, 19:01
2 min leestijd
Het kostte iemand 153 kilometer om (bijna) alle Pokémon te vangen

Een speler bewijst op Reddit dat hij alle Pokémon heeft gevangen die er in de Verenigde Staten te vinden zijn. Het kostte hem wel de nodige kilometers: hij legde 153 kilometer af.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon Go compleet

In een post op Reddit deelt gebruiker ftb_hodor screenshots van zijn Pokémon Go Pokédex. Daar staat in dat hij 142 Pokémon heeft gezien en dat hij er 142 heeft gevangen. In totaal zijn er 151 te verzamelen, dus hij komt er nog negen te kort, maar de 142 zijn de enige die in de Verenigde Staten te krijgen zijn.

Ftb_hodor legt uit: “Vijf Pokémon zitten nog niet in de game en drie zijn continent gebonden en nog niet beschikbaar in Amerika.” Eerder werd al bekend dat er een paar Pokémon zijn die je alleen op een bepaald continent kunt vangen. Mr. Mime is bijvoorbeeld exclusief voor Europa. In Noord-Amerika is de Tauros te vangen, Australië heeft Kangaskhan en alleen in Azië lopen Farfetch’d rond. Ftb_hodor heeft geen plannen om direct in het vliegtuig te stappen om ze te vangen.

153 kilometer en 200 eieren

pokemon go 153km

De Redditor toont in een screenshot (op de iPhone) dat hij 153,2 kilometer heeft gelopen. ’s Nachts ging hij op pad om Gastly te vangen en ondertussen broedde hij eieren uit om de lijst helemaal compleet te maken. Volgens ftb_hodor heeft hij 200 eieren laten uitkomen, waarvan er ‘wellicht tien tot vijftien’ eieren waren die hem 10 kilometer per stuk lopen kostte. “Bijna allemaal kreeg ik ze voor de laatste patch, daarna heb ik er nog maar één gezien. Ik weet vrij zeker dat ze zeldzamer zijn geworden, aangezien anderen het verschil ook hebben gemerkt.”

Een gebruiker vraagt ftb_hodor hoeveel hij is afgevallen terwijl hij de Pokémon ving. Het antwoord luidt zo’n 3,6 kilogram. “Dat is wat een gemiddelde van 12,8 kilometer per dag gedurende twee weken met je doet, blijkbaar.”

Lees het laatste nieuws over Pokémon Go

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu