Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

5 zaken die sneller gaan met 4G van Tele2 (ADV)

Redactie
9 maart 2016, 17:00
2 min leestijd
5 zaken die sneller gaan met 4G van Tele2 (ADV)

Prijsvechter Tele2 biedt sinds kort 4G aan in combinatie met de nieuwste iPhones. Dat betekent dat je op de beste smartphone kunt genieten van het snelste internet. En dat biedt verschillende voordelen.

1. Surfen op het web

Het netwerk van Tele2 ondersteunt 4G+, wat betekent dat je (veel) hogere snelheden kunt behalen dan bij een regulier 4G-netwerk. Ideaal voor wie graag met zijn iPhone het internet op gaat, vaak z’n Instagram-feed checkt of de laatste nieuwtjes leest. Je hoeft nooit langer dan nodig te wachten tot je favoriete sites en apps zijn ingeladen.

Bovendien is het 4G-netwerk van Tele2 erg stabiel. Hierdoor loop je nooit tegen onverwachte vertragingen aan en beschik je ook in drukke gebieden over vlot internet. Ook het gehannes met onbetrouwbaar treinwifi is verleden tijd.

2. Apps downloaden

Apps worden steeds groter; een gemiddelde iOS-app of -game weegt al gauw tientallen MB’s. Gelukkig is het downloaden of updaten van apps geen probleem via 4G, mits je natuurlijk een flinke databundel hebt. Tele2 biedt het allebei en heeft voor grootverbruikers zelfs een databundel van 24GB. Handig als je veel apps downloadt en video’s streamt, of wanneer je wifi thuis dramatisch traag is.

iphone 6s

3. Video’s streamen

Kijk je graag onderweg naar je favoriete series of sportwedstrijden, dan zit je bij Tele2 op de goede plek. Dankzij 4G kun je ongestoord (blijven) kijken in de beeldkwaliteit die je van thuis gewend bent. Het 4G-netwerk van Tele2 is nagenoeg landelijk dekkend, zodat je niet bang hoeft te zijn dat YouTube of Netflix opeens dienst weigeren.

4. Mobiel gamen

Bij het spelen van online spelletjes is een trage internetverbinding killing. Niets is zo vervelend als een wegvallende verbinding of haperingen tijdens het spelen. Met 4G van Tele2 kun je het altijd en overal opnemen tegen andere spelers, en je behaalde scores delen via Facebook of Twitter.

5. Videobellen met vrienden of familie

Anno 2016 kun je ook gewoon (video)gesprekken voeren via je mobiele internetverbinding. Sterker nog, dankzij 4G telefoneer je kraak- en storingsvrij met bijvoorbeeld vrienden of familie. En wil je er beeld bij hebben, dan kan dat ook gewoon in full-hd. Bovendien heb je met de iPhone 6(S) een smartphone met een prima frontcamera, zodat je aan kwaliteit nooit hoeft in te boeten.

iPhone abonnementen voor een genadeloos lage prijs

Het beste nieuws is dat een nieuwe iPhone je geen rib uit je lijf hoeft te kosten. Met de genadeloos lage prijzen voor de 4G-abonnementen van Tele2 in combinatie met de iPhone 6(S) of één van de Plus modellen ben je super voordelig uit. Check het zelf op Tele2.nl.

Tip: De iPhone 6 bij Tele2, nu slechts € 29,- per maand!

iphone 6s
Belcompany-tip

✔ 1 GB & 100 MIN/SMS
✔ Supersnel 4G internet
✔ Het nieuwste 4G-netwerk van NL
✔ Eenmalig toestelkosten € 0,-
✔ Nu slechts € 29,- p/mnd
Meer informatie Naar aanbieding
Heeft dit artikel je geholpen?
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu