Hema laat je nu online iTunes tegoed kopen én uitgeven
Gijs Ettes

Retailer Hema is de samenwerking aangegaan met iTunes voor een nieuwe online dienst waar je met je iTunes codes terecht kunt om films, muziek en apps aan te schaffen. Het was al eerder mogelijk om via de Hema iTunes tegoed aan te schaffen, maar dit kun je nu dus ook direct uitgeven aan allerhande entertainment.

iTunes tegoedDit is onder andere handig voor wie niet in Nederland verblijft, maar wel een Nederlands account in de iTunes Store heeft. Hema biedt als enige retailer in ons land de mogelijkheid om online digitaal tegoed aan te schaffen, dat direct als unieke code per e-mail wordt toegestuurd. De iTunes code wordt toegevoegd aan het account om aankopen te doen in de Hema film- en muziekstore of iTunes.

Het iTunes tegoed is beschikbaar met 15, 25, 50 of 100 euro en onbeperkt geldig. Je kunt het online bestellen en hoeft dus niet bijvoorbeeld naar een winkel om een fysieke kaart aan te schaffen. In Hema’s eigen entertainmentstore is een selectie te vinden met recente films, muziek en apps, maar ook het reguliere aanbod van de iTunes Store. Aankopen die je doet, worden meteen gedownload naar je eigen iTunes bibliotheek.

Overigens is het al sinds drie jaar mogelijk om in een vestiging van Hema iTunes kaarten aan te schaffen en daar komt volgens de retailer geen verandering in. Alleen het online aanbod is uitgebreid, waarmee de Hema naar eigen zeggen voldoet aan de behoefte die leeft bij de klant.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.