Kijk live mee met onze nabespreking van Apples Mac-event

Rutger Otto
27 oktober 2016, 18:08
1 min leestijd
Kijk live mee met onze nabespreking van Apples Mac-event

Apple houdt vanavond om 19 uur zijn Mac(Book)-event. Na de presentatie praten we nog even na op Facebook Live en YouTube.

Lees verder na de advertentie.

Hello Again livestream

Het Apple-evenement staat vandaag volledig in het teken van de Mac. Apple kondigde onder andere een nieuwe MacBook Pro met Touch Bar aan.

Na het Hello Again-event zullen we op Facebook nog even met jullie napraten over de aankondigingen. Meekijken kan via onderstaande YouTube-video of via onze Facebook-pagina. Als je de pagina leuk vindt, krijg je vanzelf een berichtje wanneer we live gaan. Je kunt dan gezellig mee chatten en vragen stellen die wij proberen te beantwoorden. Vragen stellen kan ook onder dit bericht of via Twitter.

Kun je niet live naar onze stream kijken, dan is de video later terug te kijken op deze pagina.

Meekijken en geruchten

Tijdens het evenement houden we je op iPhoned.nl natuurlijk op de hoogte van het nieuws, zodat je direct kunt lezen wat Apple allemaal heeft gepresenteerd. Natuurlijk kun je ook zelf naar de presentatie van Apple kijken. Hoe dat werkt, lees je op deze pagina.

Wil je alvast weten wat Apple vanavond waarschijnlijk aankondigt? Dan kun je op deze pagina terecht, waar we de verwachtingen op een rij hebben gezet.

MacBook Pro 2016

De nieuwe MacBook Pro steelt vanavond naar verwachting de show. Over de nieuwe laptop van Apple is al één en ander gelekt via nota bene Apple zelf. Lees hier welke 6 functies er in elk geval nieuw zijn, waaronder een oled-touchscreen onder het scherm die de functietoetsen vervangt en Touch ID voor veilig inloggen en betalen.

Lees het laatste nieuws over Macs

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook
Apple MacBook

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen