Handleiding iPhone 5 online beschikbaar
Redactie

Er zijn al mensen in Nederland die in het gelukkige bezit zijn van de iPhone 5. Zij hebben de moeite genomen om bijvoorbeeld naar Duitsland te reizen. Anderen moeten tot vrijdag wachten om in Nederland het nieuwe toestel te krijgen, maar de handleiding is al wel online beschikbaar.

Handleiding iPhone 5

Wie van plan is om de nieuwste smartphone van Apple komende vrijdag of later aan te schaffen, kan alvast op de hoogte komen van alle ins en outs van het toestel. De handleiding is namelijk online beschikbaar. Het betreft wel een Engelstalige versie, die ook via de iPhone geraadpleegd kan worden. Zo kun je precies zien wat je allemaal van de nieuwe smartphone kunt verwachten en kun je alvast voorgenieten van wat je te wachten staat.

33 hoofdstukken

De handleiding van de iPhone 5 is een compleet boekwerk met 33 hoofdstukken en een totaal van 156 bladzijden. In het praktische naslagwerk vind je naast alle functies en opties van de iPhone 5 ook meer informatie over de mogelijkheden van iOS6. Verder kun je informatie vinden over de meegeleverde apps en worden de knopjes, plaats van de simkaart en het gebruik van de headset besproken.

Bekijk zelf de iPhone 5 handleiding om alles over de iPhone 5 te weten te komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.